Головна » 2013 » Жовтень » 9 » 09.10.2013 року відбувся черговий методичний день для фахівців з соціальної роботи
09:13
09.10.2013 року відбувся черговий методичний день для фахівців з соціальної роботи

09.10.2013 року відбувся черговий методичний день для  фахівців з соціальної роботи

 На черговому засіданні методичного дня з фахівцями з соціальної роботи були підняті різноманітні питання, що назріли в ході роботи. Були поставлені питання організації роботи, обговорені  особливості співпраці з органами місцевого самоврядування

        Були поставлені питання і до ФСР, зокрема, щодо трудової дисципліни, ефективності роботи та звітності. Директор  РЦСССДМ Марія Фокшек наголосила вкотре на особистій відповідальності фахівців за ситуацію в населених пунктах, що закріплені за  ними. Особлива увага при оцінці роботи фахівців з соціальної роботи буде надаватися позитивним змінам в населеному пункті після їх приходу, а не паперовим даним. Керівник РЦСССДМ підкреслив необхідність якісної роботи перед кількісною. Крім того звернула увагу всіх на те що період адаптації до нової роботи вже повинин би минути, всі проблемні питання вже повинні бути врегульовані і  єдиним питанням яке може ставитись, на даному єтапі,- особиста ефективність кожного окремо взятого фахівця.

          У зв’язку з тим, що даний день запроваджений з метою підвищення рівня компетентності ФСР для них державний інспектор УПСЗН Путильської РДА  Ревуцька М.І. підготувала пам’ятки та надала розширену інформацію стосовно пільг багатодітним та малозабезпеченим сімям, опрацювали в жвавому обговоренні робочі ситуації, які виникають . По завершенню навчального блоку директором центру було проведено тестування всіх ФСР щодо володіння нормами чинного законодавства (СКУ, КПК, КЗпП, наказів Мінсоцполітики, ЗУ). Було запропоновано ФСР примірний перелік групових заходів на 4 квартал та акцентовано увагу на посиленні пропаганди альтернативних форм сімейного виховання та здорового способу життя, на проведенні Всеукраїнського тижня права в усіх ЗОШ та НВК району.

Фахівці соціальної роботи також звітували про свої успіхи та проблемні питання у здійсненні соціального супроводу..

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 533 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: