Головна » 2016 » Листопад » 18 » 18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства!
11:00
18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства!

Конвенція Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства — це багатосторонній міжнародний договір Ради Європи, яким країни погоджуються кримінально переслідувати певні форми сексуального насильства над дітьми. Це перша міжнародна угода, яка торкається питання сексуального насильства над дітьми, яке відбувається вдома чи в сім'ї. Цього року 18 листопада європейська спільнота вперше відмічає Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації.
    З метою  підвищення рівня обізнаності  про проблему сексуального насильства та сексуальної експлуатації дітей, сприяння відкритої дискусії щодо даних проблем, обговорення Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації з дітьми 7 класу Путильської ЗОШ головний спеціаліст РЦСССДМ Путильського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провіла бесіду. В ході спілкування діти дізналися, що сексуальне насильство та сексуальна експлуатація дітей є серйозним порушенням прав дитини та має довготривалі і руйнівні наслідки на все життя. Учасники заходу зробили  висновки, що треба уважно обирати людей для спілкування, бути більш обережними, дослухатися до своїх батьків та вчителів та не бути байдужими до чужої біди.  

       На завершення, з метою вивчення рівня обізнаності молоді з проблемою насильства, проведено анкетування учнів.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 330 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: