Головна » 2013 » Листопад » 22 » 20-21.11.2013 року в територіальних громадах району відзначено Всесвітній день дитини
10:17
20-21.11.2013 року в територіальних громадах району відзначено Всесвітній день дитини

20-21.11.2013 року в територіальних громадах району відзначено Всесвітній день дитини

 Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку, увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Ми люди і зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.

20 листопада відзначають Всесвітній день дитини. Метою святкування та проведення низки заходів є привернення уваги широкої громадськості, організацій та установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

Цих днів, з метою ознайомлення та вивчення прав дитини  в ЗОШ, НВК району  фахівцями з соціальної  роботи для старшокласників було проведено бесіди на тему: «Права та обов’язки дитини».

Фахівці наголошували, що завдяки постійним загальним зусиллям і заходам, які проводяться в ці дні, йде успішне сприяння підвищенню активності у вирішенні безлічі з існуючих і виникаючих проблем нашого підростаючого покоління.

Закінчилась бесіди привітанням учнів та роздачею інформаційних листівок щодо адрес установ, які надають допомогу про проявах жорстокого поводження та насильства в сімї.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 473 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: