Головна » 2013 » Червень » 5 » БЕСІДА З УЧНЯМИ в пришкільних таборах «ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ. ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ. ПРОФІЛАКТИКА ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ»
14:37
БЕСІДА З УЧНЯМИ в пришкільних таборах «ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ. ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ. ПРОФІЛАКТИКА ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ»

БЕСІДА З УЧНЯМИ в пришкільних таборах  «ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ. ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ. ПРОФІЛАКТИКА ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ»

в Підзахаричівському, Марининичівському НВК , Розтоківській та Сергіївській ЗОШ фахівці з соціальної роботи Путильського РЦСССДМ (Кушнір П.А., Петращук Т.В., Балан О.М., Гордей І.С., Самашко І.І.) спільно з соціальними партнерами -  представниками ФАПів (медичними працівниками) провели бесіду з учнями  на тему: «Пивний алкоголізм. Вживання алкоголю. Профілактика вживання алкоголю».
Учні були ознайомлені з історією пива та його хімічним складом. Під час бесіди були обговорені тези: «Пиво - легальний наркотик, який викликає агресію», «Пивний алкоголізм - шлях до деградації поколінь»; будуть з’ясовані причини вживання пива підлітками та молоддю, а також розглянуті наслідки пивного алкоголізму й наведені деякі статистичні дані. Було пояснено механізм дії пива на організм людини, зокрема на серце та гормональний фон та показано відеолекторій: «Скалічене дитинство».
Метою заходу стало: попередження пивного алкоголізму в підлітковому середовищі, підвищення рівня поінформованості учнів щодо шкідливості вживання пива та наслідків даної згубної звички. 
Дії фахівців були спрямовані на профілактику пивного алкоголізму серед школярів та популяризацію здорового способу життя.

Категорія: Заходи | Переглядів: 1311 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: