Головна » 2015 » Грудень » 17 » ЧЛЕНИ ЖУРІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ Х ЮВІЛЕЙНОГО РАЙОННОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ»
09:59
ЧЛЕНИ ЖУРІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ Х ЮВІЛЕЙНОГО РАЙОННОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

 

ЧЛЕНИ ЖУРІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ Х ЮВІЛЕЙНОГО РАЙОННОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

За ініціативи Путильської художньої школи та Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із 17 листопада по 10 грудня 2015 року в районі проводився конкурс на кращий малюнок серед учнів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів нашого району на тему «В ніч на святого Миколая». 

Щоб визначити переможців вчора, 16 грудня, відбулося засідання журі, до роботи якого долучилась керівник апарату районної державної адміністрації Марія Яків’юк.

Як зазначили організатори, для участі в конкурсі діти подали 93 роботи. «Ми отримали на конкурс близько 93 робіт. Хоч і розраховували на значно меньшу кількість.  Конкурс проходив серед 3-х вікових груп: від 6 до 8 років, від 9 до 12 років і від 13 до 16 років. Також були запрошені діти з дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, дитячої художньої школи.

За результатами конкурсу ми обрали 3-х переможців у кожній віковій групі», - зазначив директор художньої школи Тарас Ковальчук. - Ідеї малюнків вражають своєю виваженістю та переживанням за долю кожної дитини в переддень свята Миколая. Кожна з дитячих робіт була індивідуальною, по-своєму цікавою та особливою. При цьому вибір переможців ґрунтувався не лише на якості роботи, а й на емоційній складовій картини та відповідність до вікових особливостей дітей. Журі було невблаганним, оцінювало роботи справедливо. Саме тому вибір переможців був надзвичайно важким.

Присутні були одностайні в тому, що своїми художніми творами підростаючі громадяни України роблять своє бачення Дня благодійника, святого Миколая, висловлюють своє бачення стосовно таких істин як «милосердя», «гуманість» основних  демократичних принципів.

Малюнки всіх учасників конкурсу будуть включені до 10 випуску ювілейного альманаху, а з роботами переможців конкурсу кожен бажаючий зможе  ознайомитися у фойє районної центральної бібліотеки.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 559 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: