Головна » 2013 » Травень » 31 » Цикл бесід, консультацій з елементами відео лекторію «ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ. ЗНАЙ СВОЇ ПРАВА, ДИТИНО»
16:40
Цикл бесід, консультацій з елементами відео лекторію «ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ. ЗНАЙ СВОЇ ПРАВА, ДИТИНО»


Цикл бесід, консультацій з елементами відео лекторію  «ЗАХИСТ ПРАВ ДІТЕЙ. ЗНАЙ СВОЇ ПРАВА, ДИТИНО»
        В пришкільних таборах , які діють на базі ЗОШ та НВК району фахівцями з соціальної роботи в рамках відзначення Міжнародного Дня захисту прав дітей  відбулися бесіди, консультації з елементами відео лекторію на тему: «Захист прав дітей. Знай свої права, дитино», ігротеки
Мета заходу:

·       сприяння формуванню правового світогляду в учнів

·       формуванню відповідної активної позиції підлітків у реалізації своїх прав у житті;

·        підвищення рівня поінформованості школярів щодо даної проблематики, адже кожна дитина потребує піклування та доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності.

 Дії фахівців були спрямовані на формування навичок правомірної поведінки підлітків, відповідних дій у різноманітних життєвих ситуаціях у відповідності з нормами права; усвідомлення змісту та суті прав дітей; вміння аналізувати, регулювати свою поведінку. В ході спілкування з дітьми було проведено цікаві ігротеки (молодші школярі 1-4 класів) щодо знання прав дітей. Найкращим знавцям від імені Путильського РЦСССДМ було вручено подарунки – 4 настільні ігри, м’ячі,42 засоби гігієни (шампуні, гелі для душу, мило, мильниці), 120 повітряних кульки.

ФСР Путильської територіальної громади (Несторяк Т.М., Савчук Н.І.) привітали дітей ДНЗ «Двіночок» - організували спортивні естафети, конкурс загадок, лотарею «Відгадай казку»,малюнок на асфальті «Щаслива мить дитинства». 




Привітання дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні у дитячому відділенні КЗ «Путильська районна центральна лікарня»; Магалюк Л.В., Торак Т. провели змістовний відео лекторій у Путильській ЗОШ та гімназії «Права дитини» з роздачею інформаційних листівок.




Категорія: Заходи | Переглядів: 1445 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: