Головна » 2015 » Грудень » 3 » ДИРЕКТОР РЦСССДМ ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ З ПРАВОВОЇ ОСВІТИ НАСЕЛЕННЯ
09:41
ДИРЕКТОР РЦСССДМ ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ З ПРАВОВОЇ ОСВІТИ НАСЕЛЕННЯ

 

ДИРЕКТОР РЦСССДМ ВЗЯЛА УЧАСТЬ В ЗАСІДАННІ КООРДИНАЦІЙНОЇ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ З ПРАВОВОЇ ОСВІТИ НАСЕЛЕННЯ

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького відбулось чергове засідання координаційної методичної ради з правової освіти населення.

На порядку денному засідання розглянуто питання правоосвітньої діяльності Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з неповнолітніми та молоддю, що засуджені до покарань без позбавлення волі та які повернулись з місць позбавлення волі протягом 2015 року, про яке членів ради поінформувала директор центру - Марія Фокшек.

Про стан обмеження перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час в закладах дозвілля, громадського харчування та інших громадських закладах на території району доповіла присутнім начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Фрасинюк.

Насамкінець засідання Михайло Ямницький підсумував виконання плану роботи координаційної методичної ради з правової освіти населення за 2015 рік. Заслухавши та обговоривши дані питання радою прийнято відповідні рішення

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 397 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: