Головна » 2018 » Листопад » 7 » Діти, через свої малюнки, намагаються сказати дорослим «Ми проти насилля та жорстокості»
15:34
Діти, через свої малюнки, намагаються сказати дорослим «Ми проти насилля та жорстокості»

Щороку проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Міжнародна правозахисна акція «16 днів проти насилля» була започаткована у 1991 році, датою початку було обрано 25 листопада — Міжнародний день боротьби з насиллям у ставленні до жінок, а датою  завершення — 10 грудня — Міжнародний день захисту прав людини. Особлива увага під час проведення акції приділяється питанням домашнього насилля та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.

Безумовно, подолання такого негативного явища, як насилля в родині, можливе лише за умови об'єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина. Всі ми маємо сказати "Ні!" насиллю у родині. Адже сім'я - це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту в нашому досить бурхливому світі, місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.

Вже третій рік поспіль Путильська художня школа спільно з районним центром соціальних служб  для сім'ї, дітей та молоді проводить конкурс малюнків серед учнів ЗЗСО та позашкілля  на тему «Ми проти насилля та жорстокості».  Метою конкурсу є попередження проявів цькування та насильства серед учнівської молоді, запобігання розповсюдженню відео- та фотозображень за допомогою мобільного зв’язку з насильницьким та аморальним змістом, виховання у дітей толерантного ставлення до ближнього, виховання поваги до сімейних цінностей через призму щасливої родини, розвиток творчого потенціалу, здібностей та талантів підростаючого покоління.

Категорія: Заходи | Переглядів: 304 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: