Головна » 2015 » Грудень » 10 » ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПОСПІЛКУВАТИСЬ ТА РОЗВАЖИТИСЬ У ХОДІ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧОСТІ «СУЗІР’Я НАДІЇ
09:53
ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПОСПІЛКУВАТИСЬ ТА РОЗВАЖИТИСЬ У ХОДІ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧОСТІ «СУЗІР’Я НАДІЇ

 

ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПОСПІЛКУВАТИСЬ ТА РОЗВАЖИТИСЬ У ХОДІ ПРОВЕДЕННЯ

ОБЛАСНОГО ЩОРІЧНОГО ФЕСТИВАЛЮ ТВОРЧОСТІ «СУЗІР’Я НАДІЇ»

Фестиваль «Сузір’я надії» організований для дітей-інвалідів в Чернівцях проводився вже в 23-те. Сюди з’їхались дітки з вадами здоров’я з усіх куточків мальовничої Буковини, в тому числі десять підлітків із своїми батьками із високогірної Путильщини. Делегацію очолила керівник апарату районної державної адміністрації Марія Яків’юк. Організаторами поїздки виступили представники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За задумом організаторів головна мета фестивалю - привернути увагу громадськості до проблем дітей інвалідів та молодих інвалідів, створити умови для реалізації їх творчих здібностей, створити умови для соціальної адаптації та реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, стимулювання, спонукання до діяльності, що сприятиме розвитку діток.

З вітальним словом до учасників і гостей свята звернувся заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук. Посадовець зазначив, що проведення такого заходу є надзвичайно важливим, адже його головною метою є привернення широкої уваги громадськості до проблеми дітей-інвалідів та молодих інвалідів, підтримка обдарованих діток та молоді з особливими потребами, створення сприятливих умов для реалізації їх творчого потенціалу.
            Цьогоріч учасники фестивалю насолоджувались переглядом мюзиклу-казки «Пригоди морського вовка» Актори Чернівецького музично драматичного театру імені Ольги Кобилянської  до показу підійшли відповідально, адже розуміють проблеми, які присутні у житті кожного з маленьких глядачів.

Після перегляду представники обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручили подарунки та пригостили смаколиками, солодощами під час організованого обіду.

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 430 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: