Головна » 2017 » Червень » 1 » ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В СЕЛИЩІ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ ОРГАНІЗУВАЛИ ТВОРЧИЙ «ВЕРНІСАЖ», МАЛЮНОК НА АСФАЛЬТІ ТА СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ
14:29
ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В СЕЛИЩІ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ ОРГАНІЗУВАЛИ ТВОРЧИЙ «ВЕРНІСАЖ», МАЛЮНОК НА АСФАЛЬТІ ТА СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

1 червня програма до Дня захисту дітей була насичена розважальними заходами, головними дійовими особами, яких стали діти. На центральній площі селища талановиті та обдаровані юнаки та дівчата, в рамках святкової програми «Вернісаж», організованої районним центром дитячої та юнацької творчості подарували присутнім діткам та дорослим святкову програму із хореографічними номерами та вокальними виступами.

Організаторами свята виступили служба у справах дітей, районний центр соціальних служб для сімїх, дітей та молоді, районний центр зайнятості, відділ освіти, молоді та спорту, районний сектор з питань пробації. З нагоди свята усіх дітей Путильщини від імені виконавчої влади району привітала керівник апарату районної державної адміністрації Марія Яків’юк. У своєму виступі посадовець побажала підростаючому поколінню бути хорошою зміною, рости здоровими та щасливими на втіху своїм батькам, а ще – настання довгоочікуваного миру на рідній землі. До привітань приєднався начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Дмитро Фрей. Керівник відділу зауважив, що допомагатимуть мужніти та гартуватись молодому поколінню дорослі і на наступне покоління – нинішнє - покладає багато надій у розбудові кращого майбутнього нашої країни.Святкові привітання дітям також адресували начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Фрасинюк та директор Путильського районного центру дитячої та юнацької творчості Наталя Хромей.

Дітям представилась можливість виразити свої помисли через малюнок. Організатори запропонували їм конкурс «малюнок на асфальті», переможців якого згодом було нагороджено призами. Працівники РЦСССДМ відвідали ДНЗ "ДЗВІНОЧОК", де мали нагоду првести ігротеку "Права та обовязки дітей в народних казках", де дошкільнята мала змогу пригадати казочки в яких порушуються права дітей. По закінченню ігротеки всі діти були відмічені подарунками та призами. Також спортивне завзяття запропоновано втілити юним шахістам та любителям шашок. На переможців турнірів – юних гросмейстерів очікували заслужені нагороди.

По завершенню свята дітей пригощали улюбленими солодощами.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 289 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: