Головна » 2018 » Вересень » 3 » Інформаційний семінар для умовно-засуджених щодо легалізації праці та ринку попиту на робітничі професії
15:00
Інформаційний семінар для умовно-засуджених щодо легалізації праці та ринку попиту на робітничі професії

03.09.2018р.- в рамках співпраці між Путильською районною філією Чернівецького обласного центру зайнятості та Путильським районним сектором філіії державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, відповідно до «Меморандуму про взаємодію та співпрацю», який підписаний на державному рівні, - відбувся інформаційний семінар для умовно засуджених осіб. 
Метою даного заходу є сприяння усвідомленню цінностей як основи життєвого самовизначення, формування вміння конструктивної взаємодії та пошук себе на ринку праці, ознайомлення умовно засуджених осіб з соціальними послугами, які надаються державною службою зайнятості щодо сприяння у працевлаштуванні та вакансіями, які є на ринку праці району.
В заході взяли участь начальник Путильського районного сектору філіії державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області старший лейтенант Л.М.Гордей та провідний інспектор Путильського районного сектору філіії державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Т.В.Торак, а також керівник Путильського бюро безоплатної вторинної правової допомоги С.І.Карапка, директор Путильського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді М.І.Фокшек а також п’ятнадцять осіб, що відносяться до категорії умовно засуджених.
Провідний фахівець з питань зайнятості, профконсультант ГорбанАС. ознайомила з інформацією про послуги служби зайнятості для даної категорії осіб:
- Гарантії соціального захисту;
- Послуги з професійної орієнтації;
- Професійне навчання (отримання нової професії за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового соціального страхування на випадок безробіття);
- Громадські роботи.
Учасники семінару обговорили питання розвитку основних тенденцій та стан ринку праці регіону. Ознайомилися з актуальними вакансіями та професіями, що користуються попитом.
Також всі присутні особи отримали компетентні відповіді на всі запитання які їх цікавили.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 314 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: