Головна » 2019 » Червень » 3 » Інформаційно-профілактичний захід для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі
15:17
Інформаційно-профілактичний захід для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

В приміщенні Путильського РЦСССДМ відбулася чергова планова зустріч для молоді та осіб, яка перебуває на обліку центру як клієнтів пробації.

Тему інформаційно-просвітницької зустрічі  присвятили актуальним питанням профілактики скоєння повторних злочинів з метою зниження рівня злочинності серед молоді, а також надання їм необхідних послуг для забезпечення реабілітації та реінтеграції в суспільстві. Начальник відділу соціальної роботи РЦСССДМ Тетяна Несторяк проаналізувала причини молодіжної злочинності, через які молоді люди опиняються на лаві підсудних та шляхи їх подолання, розповіла про ведення здорового способу життя, яке сприяє усуненню причин прокримінальної поведінки. Підопічним продемонстровано добірку відеороликів з вищенаведеного питання.

Надано вичерпну інформацію про відповідальність за вчинення фізичного та психологічного насильства. А також рекомендовано використовувати методи саморегуляції для зниження рівня агресії. Охоплено 11 осіб.

З кожним з них проведена індивідуальна бесіда про недопустимість вчинення насильства в сім’ї, попередження шкідливих звичок та вчинення повторних правопорушень, також надано аргументовані відповіді на поставлені питання.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 227 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: