Головна » 2015 » Жовтень » 5 » ІЗ НЕПОВНОЛІТНІМИ ТА МОЛОДДЮ, ЗАСУДЖЕНОЮ ДО ПОКАРАНЬ БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ВІДЕО-ЛЕКТОРІЙ
15:49
ІЗ НЕПОВНОЛІТНІМИ ТА МОЛОДДЮ, ЗАСУДЖЕНОЮ ДО ПОКАРАНЬ БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ВІДЕО-ЛЕКТОРІЙ

 

ІЗ НЕПОВНОЛІТНІМИ ТА МОЛОДДЮ, ЗАСУДЖЕНОЮ ДО ПОКАРАНЬ

БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ВІДЕО-ЛЕКТОРІЙ

Сьогодні, 5 жовтня, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з кримінально-виконавчою інспекцією, сектором у справах молоді та спорту, районним центром зайнятості, за участю керівника апарату районної державної адміністрації Марії Яків'юк в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» проведено відео-лекторій та просвітницьке  заняття із неповнолітніми та молоддю, засудженою до покарань без позбавлення волі.

В ході  практичного заняття проведено симулятивну гру «Моя громадська позиція» та визначено потреби учасників та ознайомлено з можливостями для молоді на ринку праці. Заняття проведено з метою надання допомоги усвідомити цінності як основу життєвого самовизначення, формування вміння конструктивної взаємодії та пошук себе на ринку праці.  Відеолекторій на тему «Твоє здоров’я – у твоїх руках. Алкоголізм та його вплив на твоє здоров’я, проблема №1», запропонований для перегляду представниками РЦСССДМ та заняття для неповнолітніх і молоді зібрали понад 17 чоловік. Після проведення відеолекторію учасники висловили свої враження щодо важливості профілактики ризикової поведінки, що дасть змогу замислитись над своїм майбутнім, зробити переоцінку своїх молодіжних пріоритетів та в подальшому не переступити межі Закону.

Крім цього, керівником апарату надано інформацію про роботу центру вторинної юридичної допомоги, а представником районного центру зайнятості надано консультації з питань надання соціальних послуг центру. Також серед присутніх розповсюджено буклети: "Орієнтуємо на самозайнятість", "Інформаційно-довідкова телефонна система державної служби зайнятості ".

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 455 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: