Головна » 2013 » Квітень » 30 » Нарада-навчання для ФСР з питань проведення інформаційної кампанії серед населення громад з питань оформлення різних видів допомог
18:16
Нарада-навчання для ФСР з питань проведення інформаційної кампанії серед населення громад з питань оформлення різних видів допомог

30 квітня  2013 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено нараду-навчання для ФСР з питань проведення інформаційної кампанії серед населення громад з питань оформлення різних видів допомог (перед присутніми виступила державний інспектор УПСЗН Ревуцька М.І.); проведення індивідуального планування соціальної роботи з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, та особами з їх числа.

Захід відбувся в приміщенні РМК відділу освіти, молоді та спорту

На заході обговорювали питання щодо:

1. проведення інформаційної кампанії серед населення громад з питань оформлення різних видів допомог ( перед присутніми виступила державний інспектор УПСЗН Ревуцька М.І.)

2. індивідуального планування у соціальній роботі з випускниками інтернатних закладів з числаа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

3. особливостей роботи з клієнтами, які мають певні обмеження;

4. підготовки звіту про проведену роботу.

Складовою наради було проведення практичного заняття щодо індивідуального планування в соціальній роботі, спрямованого на впровадження ефективного інструментарію, який дає можливість мотивувати клієнтів до активної участі у вирішенні власних складних ситуацій. Запропонована методика актуальна у роботі з усіма категоріями клієнтів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

         В ході наради було проаналізовано роботу центру СССДМ за 4 місяці цього року та у квітні та визначені пріоритетні напрями роботи на травень-грудень 2013 рік. Так, з метою покращення якості соціальних послуг населенню, налагодження ефективної роботи та продовження процесу реформування і модернізації директор Путильського РЦСССДМ Марія Іллівна  окреслила основні пріоритети у роботі  ФСР на 2013 рік: 

Пріоритет 1. Покращення якості надання соціальних послуг сім'ям, дітям та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Пріоритет 2. Організація та налагодження ефективної роботи фахівців із соціальної роботи центру СССДМ у громадах  сіл району для надання допомоги найуразливішим верствам населення відповідно до їх потреб.

Пріоритет 3. Забезпечення доступу до соціальних послуг у громаді та підтримка осіб та дітей, які потрапили у складні життєві обставини

Учасникам  наради державний інспектор УПСЗН надав рекомендації щодо оформлення різних видів допомог.

Категорія: Заходи | Переглядів: 615 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: