Головна » 2018 » Лютий » 22 » одноденний навчальний семінар «Психологічні основи профілактики та психокорекції девіантної поведінки соціально небезпечних хвороб»
16:26
одноденний навчальний семінар «Психологічні основи профілактики та психокорекції девіантної поведінки соціально небезпечних хвороб»

        Директор Путильського РЦСССДМ взяла участь в одноденному навчальному семінарі «Психологічні основи профілактики та психокорекції девіантної поведінки соціально небезпечних хвороб» для працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та закладів соціального обслуговування області, в якому взяли участь 17 осіб.
          На семінарі обговорювалися питання надання психологічної допомоги неповнолітнім віком 12-14 років з девіантною поведінкою, стадії формування особистості, основні потреби та базові емоції у дітей та підлітків, їх задоволення у різних вікових періодах. Також учасники семінару мали змогу ознайомитися з особливостями надання психологічної допомоги особам, які перебувають у різних психонегативних станах. Навички надання першої психологічної допомоги особам, які перебувають у стані агресії, апатії, ступору відпрацьовувалися за допомогою практичних вправ. Особлива увага наголошувалась на таких принципах – як не нашкодити клієнту та вміти вислухати.
           В роботі семінару взяли участь: директор денного реабілітаційного центру для молоді Чернівецького благодійного фонду «Нова сім’я» Бежан Альона та начальник групи персоналу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області Горошко Дмитро.

Категорія: Заходи | Переглядів: 246 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: