Головна » 2018 » Червень » 1 » Працівники РЦСССДМ, РС з питань пробації, відділу «Путильське бюро правової допомоги» долучилися до заходів з нагоди Дня захисту дітей
14:36
Працівники РЦСССДМ, РС з питань пробації, відділу «Путильське бюро правової допомоги» долучилися до заходів з нагоди Дня захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих.

З нагоди свята директор  районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, працівники районного сектору з питань пробації, працівники відділу «Путильське бюро правової допомоги» активно долучилися до проведення Міжнародного дня захисту дітей в селищі Путила. Вони провели для дітей віком 9-14 років вуличну правову ігротеку «Твої права та обов’язки в сучасному суспільстві», роздали інформаційні бюлетні «Твої права – твій захист», «Правові орієнтири для кожної дитини». В цікавій та доступній для дітей формі працівники відділу та районного сектору з питань пробації розповіли дітям про їх права та обов’язки. А начальник РС з питань пробації О.Гордей  закликала батьків дітей кожного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Опісля вуличної ігротеки діти активно долучилися до проведення конкурсу малюнку під гаслом «Світ очима дітей». Не лише дітям, а й дорослим, котрі з цікавістю спостерігали, як народжуються та оживають дитячі фантазії на асфальті, конкурс припав до душі.

Переглядів: 411 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: