Головна » 2019 » Січень » 16 » Про підведення підсумків роботи за 2018 рік у сфері надання соціальних послуг клієнтам пробації
11:00
Про підведення підсумків роботи за 2018 рік у сфері надання соціальних послуг клієнтам пробації

Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже не один рік поспіль співпрацює із Путильським районним сектором  філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області у сфері профілактики правопорушень серед молоді та дітей, які вже перетнули межу закону та відбувають покарання, не пов’язані із позбавленням волі.

       16 січня, під час планової наради, були підведені підсумки роботи обох соціальних партнерів  за 2018 рік, обговорені напрями та форми взаємодії сторін щодо надання соціальних послуг дітям та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Також звернули увагу на надання необхідних послуг профілактично-виховної, психологічної, соціальної роботи, спрямованих на мінімізацію виявлених криміногенних потреб суб’єктів пробації.

       Було обговорено та ініційовано шляхи удосконалення взаємодії під час забезпечення соціальної адаптації умовно засуджених  та осіб умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі  та визначені пріоритетні напрямки подальшої співпраці.

До відома.

        Протягом 2018 року на обліку Путильського районного сектору  філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області  перебувало  засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі 21 особа,  та  13 осіб, які відбували покарання у вигляді громадських робіт, 4 особи притягнутих до адміністративної відповідальності у виді суспільно-корисних робіт.

       Спільною профілактичною роботою Центрів охоплено 37 осіб з числа цієї категорії, у тому числі 3 дітей .

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 357 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: