Головна » 2017 » Грудень » 7 » Про візит делегації дітей з особливими потребами на обласне свято "Зоряні надії"
21:42
Про візит делегації дітей з особливими потребами на обласне свято "Зоряні надії"

Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у день 03 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що вони поруч з нами живуть і потребують допомоги і уваги.

З нагоди відзначення  Міжнародного дня інвалідів, який прийнято відзначати  03 грудня районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за фінансової підтримки (забезпечення паливом) заступника районної ради Різаком В.О. та голови РДА Савчуком М.П. організовано поїздку для 12 дітей з особливими потребами на обласний  захід «Зоряні надії», який щороку організовує обласний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

   Діти мали змогу відвідати безкоштовно виставу у обласному музично-драматичному театрі ім.. О.Кобилянської, отримати задоволення від розважальної програми, пообідати в елітному ресторані «Брізоль», та отримати подарунки. До присутніх зі вступним словом звернувся перший заступник голови ОДА М. Павлюк, який всіляко намагається підтримати людей з обмеженими фізичними можливостями, нагадав про необхідність пам’ятати, що кожен з присутніх має рівні з іншими громадянами можливості та права для участі в економічній, соціальній та культурній сферах життя суспільства.

Організатори свята – в.о.директора ОЦСССДМ Діана Савич побажала усім присутнім здоров’я, прихильності долі, поваги й терпимості один до одного. А також закликала дітей та молодь долучатись до заходів, які проводяться працівниками РЦСССДМ у форматі тренінгових занять, груп взаємопідтримки під час яких кожен учасник може поділитись досвідом, поспілкуватись, продемонструвати свої здібності.

Багато посмішок, нових вражень й позитивної енергії отримали усі присутні, з теплом та пам’ятними подарунками завершилась зустріч.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 312 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: