Головна » 2016 » Квітень » 4 » ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ТА МОЛОДІ, ЗАСУДЖЕНИХ ДО ПОКАРАНЬ БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ
15:00
ПРОВЕДЕНО ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ТА МОЛОДІ, ЗАСУДЖЕНИХ ДО ПОКАРАНЬ БЕЗ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

Зростання великої кількості хворих на туберкульоз та ВІЛ/СНІД є проблемою не тільки індивідуальною, але й суспільною, адже саме ці хвороби найбільш розповсюджені серед населення країни, зазначають в районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

До однієї із категорій, що відносяться до зони ризику відносяться умовно засуджені, неповнолітні підлітки. Саме для них 4 квітня працівники РЦСССДМ за участі голови спостережної комісії, першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького проведено просвітницьку зустріч з елементами відео лекторію «Здоровий спосіб життя – найефективніша профілактика туберкульозу!».

В ході якої присутні дізналися про те як відбувається інфікування туберкульозом, симптоми захворювання, а також що потрібно робити, щоб його попередити та уникнути.

Продовжилась зустріч переглядом тематичного фільму під назвою: «Подорож» та за для визначення рівня проведеної роботи присутнім було представлено можливість відповісти на питання щодо обговорюваної теми. На завершення заходу всі присутні отримали тематичні буклети розроблені працівниками РЦСССДМ та лікарем-фтизіатром КЗ «Путильська ЦРЛ» про профілактику та попередження туберкульозу «ОБЕРЕЖНО ТУБЕРКУЛЬОЗ» та «ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ТУБЕРКУЛЬОЗ». Також кожному були видані направлення до лікарні для проходження обстеження флюорографії.
Працівники Центру вважають, що організація таких просвітницько-виховних заходів є дуже важливою, особливо у формуванні навичок здорового способу життя підоблікових. Також закликаємо усіх небайдужих до цієї проблеми, уважно ставитись до свого здоров'я і здоров'я близьких, активно пропагувати переваги здорового способу життя.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 422 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: