Головна » 2018 » Жовтень » 1 » Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує
09:30
Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує

З метою здійснення контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, протягом 9 місяців поточного року спеціалістами Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено 67 вибіркових обстежень окремих сімей за місцем проживання.

Сімей, які би використовували «дитячі гроші» не за призначенням –  виявлено дві, в результаті чого припинено було виплати за рішенням районної комісії, а з членами сімей проводилася систематична та планомірна робота щодо розвитку вміння планувати сімейний бюджет та раціонально розприділяти отримані кошти.

Центр вкотре доводить до відома усіх, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати:

  1. Будьте готові до того, що до вас прийде працівник Центру здійснити контроль за цільовим використанням коштів.
  2. У випадку, якщо ви будете перешкоджати здійсненню перевірки – інформація буде подана до управління  соціального захисту населення райдержадміністрації, і як результат – вас очікує припинення виплат вищезазначеної допомоги.
  3. Спеціалісти Центру виконують свої посадові обов’язки, тому просимо з розумінням поставитись до перевірки.
  4. Допомога призначається лише за особистим зверненням громадян і, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.2014 № 623, передбачає перевірку її цільового використання.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 254 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: