Головна » 2016 » Серпень » 17 » ПУТИЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМЇ, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ПРОВОДИТЬ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ «ГОТУЄМОСЬ ДО ШКОЛИ»
15:30
ПУТИЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМЇ, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ПРОВОДИТЬ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ «ГОТУЄМОСЬ ДО ШКОЛИ»

Щорічно Путильський районний центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді проводить благодійну акцію «Готуємось до школи»  в рамках Всеукраїнського рейду «Урок» для сімей уразливих категорій населення. Акція проводиться з метою надання підтримки сімям у підготовці дітей до нового навчального року. 

Вона триватиме з 18 серпня по 10 вересня 2016 року, в рамках проведення передбачено відвідування сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах за місцем проживання спільно з представниками служби у справах дітей, соціальними працівниками ТЦСО (НСП) та вручення канцелярських наборів дітям. Зокрема, планується охопити 30 дітей, а це: 1 сімя загиблого в зоні АТО (в них 2 дітей), 11 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (в них 25 дітей) та 2 сім'ї, які виховують дітей з особливими потребами (в них 3 дитини). Кошти на закупівлю 30-ти наборів канцелярського приладдя виділено з районного бюджету.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 382 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: