Головна » 2014 » Січень » 29 » Районна міжвідомча комісія з питань координації дій щодо попередження насильства в сім'ях
21:21
Районна міжвідомча комісія з питань координації дій щодо попередження насильства в сім'ях

            Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Платановського відбулось засідання районної міжвідомчої комісії з питань координації дій щодо попередження насильства, у ході якого проаналізовано кількість звернень, які надійшли протягом року до районного відділу міліції у відношенні фактів вчинення насильства в сім’ях та про діяльність центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у сфері профілактики насильства в сім’ях та жорстокого поводження з дітьми.

    

За інформацією представника районного відділу УМВС України в Чернівецькій області протягом минулого року на території району зареєстровано 107 випадків вчинення правопорушень в сімейно-побутовій сфері при розгляді яких працівниками міліції складено відповідні протоколи про адміністративне правопорушення. За результатами розгляду таких випадків судом до 7 правопорушників застосовано такий вид адміністративного стягнення як адміністративний арешт, до 3 осіб застосовано громадські роботи. Окрім цього у 107 випадках правопорушникам винесено офіційні застереження про недопустимість вчинення насилля в сім’ї та чотири захисних приписи. Всього на профілактичному обліку перебуває 181 особа, яка вичинила насильство в сім’ї, з яких 107 поставлено на облік у 2013 році. Зареєстровано лише один факт жорстокого поводження з дітьми.

На початок 2014 року до центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надійшло 79 звернень щодо сімей, у яких вчинено насильство або ж існує реальна загроза його вчинення. Фактів вчинення насилля по відношенню до дітей не було.

За результатами розглянутих питань прийнято ухвалено рішення, які мають на меті покращити роботу в напрямку попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження із дітьми.  

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 478 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: