Головна » 2015 » Серпень » 7 » СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ РАЙОНУ СИСТЕМАТИЧНО СЛІДКУЮТЬ ЗА УМОВАМИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ, ЩО ОПИНИЛИСЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ
15:13
СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ РАЙОНУ СИСТЕМАТИЧНО СЛІДКУЮТЬ ЗА УМОВАМИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ, ЩО ОПИНИЛИСЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

 

СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ РАЙОНУ СИСТЕМАТИЧНО СЛІДКУЮТЬ ЗА УМОВАМИ ПРОЖИВАННЯ ДІТЕЙ, ЩО ОПИНИЛИСЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді у тісному тандемі зі службою у справах дітей  райдержадміністрації  спільно з  сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, дільничним інспектором Путильського РВ УМВС, депутатом Плосківської сільської ради  проводиться систематична  робота по своєчасному  виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

06 серпня 2015 року проведено обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах сіл Сергії, Плоска. Всього обстежено 2 сім’ї, в яких виховується 7 дітей. Проведено бесіди з батьками щодо покращення умов проживання дітей. Дані сім’ї на момент обстеження  забезпечені продуктами харчування та дровами.

На обліку РЦСССДМ та служби у справах дітей  перебуває 24 дитини  із 10  сімей,  що опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками систематично проводяться бесіди щодо відповідального виховання своїх неповнолітніх дітей.

На сьогоднішній день дітей, які проживають у сім’ях, де б виникла загроза їх життю та здоров’ю не виявлено.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 427 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: