Головна » 2014 » Січень » 23 » У ході засідання районної спостережної комісії затверджено план її роботи на 2014 рік
17:51
У ході засідання районної спостережної комісії затверджено план її роботи на 2014 рік

У ході засідання районної спостережної комісії затверджено план її роботи на 2014 рік 

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації  М. Платановського  сьогодні, 23 січня, відбулося засідання  районної спостережної комісії. У відповідності до порядку денного членами комісії затверджено план роботи на 2014 рік та знято з обліку комісії, особу умовно-достроково-звільнену з місць позбавлення волі, в зв’язку з закінченням терміну встановленого судом.

При затверджені плану роботи йшлося про заходи, які будуть проводитись спостережною комісією, зокрема це організація виховної роботи та громадського контролю за поведінкою осіб, що звільнились з місць позбавлення волі, а також за особами, які умовно-достроково звільнені від  відбування покарання за місцем роботи (навчання) та за місцем проживання. Крім того, на перспективу, говорили про взаємодію з правоохоронними органами  району та з Вижницькою міжвідомчою кримінально-виконавчою інспекцією, службою у справах дітей, центрами  соціальних служб для сім’ї дітей та молоді щодо спостереження за поведінкою вищевказаних осіб.

Предметом розмови було також здійснення профілактики рецидивної злочинності та правопорушень серед осіб, що повернулися з місць позбавлення волі та осіб, які засуджені без позбавлення волі. Як альтернативний варіант запропоновано   широко залучати  до соціально–виховної  та індивідуально профілактичної роботи з різними категоріями осіб, засуджених до альтернативних видів покарань та осіб звільнених з місць позбавлення волі органи місцевого самоврядування району, а також  громадські, правозахисні та релігійні організації.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 493 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: