Головна » 2016 » Січень » 25 » В ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗЕНТОВАНО РЕГІОНАЛЬНИЙ САЙТ ДЛЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА СХОДІ УКРАЇНИ
22:31
В ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗЕНТОВАНО РЕГІОНАЛЬНИЙ САЙТ ДЛЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА СХОДІ УКРАЇНИ

25 січня в обласній державній адміністрації відбулась презентація регіонального сайту для учасників бойових дій на Сході України (http://www.dopomoga-cv.gov.ua), який був створений в рамках реалізації плану заходів Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції (учасників бойових дій) та членів їх сімей на 2015-2016 роки.

Директор обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Гришин-Грищук розповіла про функціонування сайту та його особливості.

Крім інформації про права учасників АТО, окремою рубрикою на сайті є питання психологічної допомоги військовим та членам їх родин.

Для учасників АТО, фронтових волонтерів та внутрішньо переміщених осіб працює безкоштовна гаряча лінія емоційної підтримки.

Також вказано перелік всіх волонтерських організацій Чернівецької області, куди може звернутися військовий, який перебуває на фронті.

Військові та волонтери можуть подавати інформаційні запити щодо надання допомоги.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 380 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: