Головна » 2017 » Вересень » 13 » ВИЇЗД ПРЕДСТАВНИКІВ РАЙОННОГО СЕКТОРУ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ ТА РАЙОННОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ"Ї ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
15:15
ВИЇЗД ПРЕДСТАВНИКІВ РАЙОННОГО СЕКТОРУ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ ТА РАЙОННОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ"Ї ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

З метою забезпечення відбуття покарань особами, які засуджені та притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт, контролю за ходом виконання стягнення та вивчення матеріально-побутових умов за місцем фактичного проживання умовно-засудженої молоді представниками Путильського районного сектору з питань пробації (начальником РС - О.Гордей, провідним інспектором РС - Т.Торак), начальником відділу соціальної роботи РЦСССДМ Т.Несторяк, заступником голови спостережної комісії РДА М.Фокшек здійснено виїзд в населені пункти с. Плоска (Селятинська сільська рада -ОТГ), с Сергії.

В результаті перевірки встановлено, що 3 особи, на яких накладено адміністративне стягнення – громадські роботи, виконують справно суспільно корисну роботу. Також представники мультидисциплінарної групи відвідали 5 сімей умовно-засудженої молоді за місцем фактичного проживання. В результаті відвідувань було проведено індивідуальні бесіди з членами сімей з питань мікроклімату в сім'ї та проведено бесіди щодо запобіганню вчиненню кримінальних правопорушень повторно та рецидивної злочинності.

Також членами робочої групи проведено робочу зустріч з в.о.старости с. Плоска Селятинської сільської ради-ОТГ Горбаном М.І. з метою детального ознайомлення з напрямками та основними завданнями РС з питань пробації. Як зазначила начальник районного сектору з питань пробації О.Гордей « пробація – це не є абсолютно новий революційний шлях, це більш цивілізований шлях, який довів свою ефективність вже у всьому світі, і саме з точки зору безпеки суспільства». Начальник відділу соціальної роботи Т.Несторяк акцентувала увагу на спектрі соціальних послуг , які надаються умовно-засудженим особам та членам сімей, які потерпають від фактів жорстокого поводження в сім’ях та закликала членів органу місцевого самоврядування активно долучатися до соціалізації даної категорії та не стояти осторонь.

Довідково: Громадські роботи — вид адміністративного стягнення , яке полягає у виконанні адмінпритягненими у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 347 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: