Головна » 2019 » Лютий » 12 » Виступ працівника РЦСССДМ на загальних батьківських зборах 3-А,3-Б,3-В класу на тему: «Булінг у дитячому середовищі. Відповідальність.» та
15:25
Виступ працівника РЦСССДМ на загальних батьківських зборах 3-А,3-Б,3-В класу на тему: «Булінг у дитячому середовищі. Відповідальність.» та

Виступ працівника РЦСССДМ на загальних батьківських зборах 3-А,3-Б,3-В класу  на тему: «Булінг у дитячому середовищі. Відповідальність.» та інформування щодо послуги патронату над дітьми.

 

        Представником районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фокшек Марією для учнів Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів спільно з психологом школи Клим Русланою проведено інформаційно-просвітницьку бесіду для батьків учнів 3-х класів у формі презентації «Булінг у дитячому середовищі. Закон та штрафи за цькування».

         Бесіду розпочали експрес опитуванням, внаслідок якого з’ясовано, що більшість батьків учнів добре знайомі з поняттям «булінгу», а також його видами – психологічним, фізичним, кібербулінгом. Однак всім батькам доведено до відома основні ознаки булінгу, зокрема, систематичність цькувань та нанесення шкоди психічному та фізичному здоров’ю та норми відповідальності за таку поведінку, розглянуто алгоритм дій до кого звернутись за допомогою, як врегулювати конфлікти мирним шляхом. Насамкінець, виробили загальні рекомендації, як не допустити та подолати таке негативне явище у шкільному житті.

         До жвавої дискусії приєдналися представники Путильського відділення поліції, служби у справах дітей

         Представник РЦСССДМ надав присутнім батькам координати соціальних служб району для оперативного реагування на виявленні факти.

         Додатково увазі присутніх було презентовано соціальну послугу - патронат над дітьми.

          В ході проведеної роботи було роздано 97 буклетів протидії жорстокому поводженню з дітьми, 97 листівок протидії домашньому насильству, 97 листівок щодо пропаганди послуги патронату.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 308 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: