Головна » 2014 » Серпень » 28 » ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ СІМ’Ї, ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ, ЗАПОБІГАННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ’Ї
21:49
ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ СІМ’Ї, ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ, ЗАПОБІГАННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ’Ї

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ  РАЙОННОЇ  КООРДИНАЦІЙНОЇ  РАДИ  З  ПИТАНЬ  СІМ’Ї, ГЕНДЕРНОЇ  РІВНОСТІ, ЗАПОБІГАННЯ  НАСИЛЬСТВА  В  СІМ’Ї  ТА  ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ  ЛЮДЬМИ

У відповідності до порядку денного засідання, обговорено загальний стан в районі такого ганебного вчинку, як скоєння насильства в сім’ї. Зокрема йшла мова про значне зменшення кількості відповідних звернень в нинішньому році, у порівнянні з минулим роком. Як зазначив начальник районного відділу міліції Петро Токар,  тогоріч таких звернень було 63, нині ця цифра зменшилась на 10 заяв. Всі зафіксовані факти стосуються насилля по відношенню до жінок. Як наслідок кожного з порушників сімейного спокою оштрафовано. Загальна кількість осіб, що перебувають на обліку у районному відділку становить 104 особи чоловічої статі.

У ході засідання доповіла директор РЦСССДМ щодо заходів, які спрямовані на попередження скоєння насильства та роботу із сім’ями та одинокими особами, які потерпіли від насильства .

В підсумку засідання прийнято ряд рішень направлених на покращення взаємної співпраці суб’єктів соціальної роботи у відношенні вирішення питань насильства та жорстокого поводження в сім’ї.             

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 597 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: