Головна » 2019 » Серпень » 18 » Здійснено рейд-перевірку громадських місць селища на предмет перебування неповнолітніх без супроводу дорослих у громадських місцях
10:00
Здійснено рейд-перевірку громадських місць селища на предмет перебування неповнолітніх без супроводу дорослих у громадських місцях

У суботу, 17 серпня, рейдовою групою у складі представників служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту та дільничного офіцера поліції Путильського ВП проведено рейд-перевірку зайнятості неповнолітніх у вечірній та нічний час у закладах дозвілля та громадських місцях селища Путила.

Під час проведення рейду неповнолітніх, які б перебували після 23.00 год. без супроводу дорослих не виявлено. Із підприємцями та власниками закладів проведено бесіду щодо заборони продажу неповнолітнім спритних напоїв та тютюнових виробів, а також перебування неповнолітніх у вечірній та нічний час в закладах масового відпочинку молоді.

Проведення таких рейдів не мають на меті обмежити у правах дітей, а тільки обмежити можливості негативного впливу на них та уникнення небезпечного середовища. Головна мета цих заходів – попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них. Це ефективна можливість вберегти дітей від шкідливого впливу вулиці та стимулювання відповідальності батьків за виховання своїх дітей.

Тому даний вид роботи і надалі буде проводитися районними соціальними службами системно.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 344 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: