Головна » 2017 » Травень » 11 » Будні соціальної служби
15:31
Будні соціальної служби

10-11.05.2017 року спеціалістами районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з соціальним працівником територіального центру соціального обслуговування по Киселицівській сільській раді були сплановані виїзди в такі населені пункти с. Киселиці, с. Соколій, с. Площі.

У вище вказаних населених пунктах відвідано 2 сім’ї учасників АТО, 3 сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах, 8 сімей в яких здійснювалася перевірка цільового використання державної допомоги при народженні дитини, в ході відвідування було обстежено соціально-побутові умови вищезазначеної категорії сімей.

З сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах проведено бесіди щодо формування навичок самообслуговування, догляду та виховання дітей, забезпечення сім’ї належним одягом та продуктами харчування, ведення домашнього господарства. За результатами обстеження умов проживання 8 сімей в яких здійснювалася перевірка цільового використання державної допомоги при народженні дитини, було з’ясовано що кошти використовуються батьками раціонально, придбані всі необхідні речі та меблі для повноцінного проживання сімей з дітьми.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 402 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: