Головна » 2012 » Грудень » 20 » Подяка активним учасникам акції «Подарунок від святого Миколая»
00:39
Подяка активним учасникам акції «Подарунок від святого Миколая»

Подяка активним учасникам

акції «Подарунок від святого Миколая»

 

       Споконвіку благодійні справи повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює любов, турботу, добро. Саме на таких високих чеснотах будується гуманне суспільство і тільки сповідуючи принципи милосердя можна розраховувати на розквіт й благополуччя.

На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Пояснюється це тим, що у сучасному світі й самому не легко «втриматися на плаву». Але завжди слід пам’ятати, що зроблена тобою добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує.

Приємно відзначити, що поміж наших земляків є чимало людей, які збагачують свій духовний світ, саме благодійністю. Здавалось би, що воно подяка, але хіба варто чекати більшої нагороди за доброчинність?  Путильчанам завжди були притаманні милосердя та доброчинність. Маючи добре серце та безмежну любов до дітей різних категорій , які потребують особливої уваги, чимало небайдужих спонсорів надали благодійну адресну допомогу. Особлива подяка та низький уклін за спонсорську допомогу всім хто відгукнувся на нашу акцію, усім свідомим громадянам нашого району із щирим серцем та відкритою душею до доброчинності. Поза усіляким сумнівом, без сприяння і практичної підтримки нам вдалось б значно менше охопити дітей. Завдяки Вашому милосердю нами охоплено 427 діток.

Отож, Путильський РЦСССДМ ( працівники та фахівці з соціальної роботи) висловлює щиру вдячність мешканцям району , приватним підприємцям, керівникам підприємств, установ, організацій, комунальних підприємств, соціальним працівникам тер центру УПСЗН , депутатам сільських рад за розуміння, активну участь в акції «Подарунок від святого Миколая» ( зроби свято чужій дитині, а не лише своїй) і нехай  і у 2013 році Вас, шановні меценати, не полишає достойне прагнення допомагати дітям різних категорій ,  а незмінними орієнтирами у повсякденному житті будуть успішність та добрі справи. Адже, як справедливо стверджується, доброчинність – це найкраща подяка людині за недаремно прожите життя.

 

Марія Фокшек

директор Путильського РЦСССДМ

Категорія: Акції | Переглядів: 1170 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: