Головна » 2018 » Лютий » 16 » Раннє виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в Путильській територіальній громаді
15:21
Раннє виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в Путильській територіальній громаді

Сьогодні працівниками Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з сімейним лікарем центру первинної санітарно-медичної допомоги здійснено повторний  візит у сім’ю, яка перебувають у складних життєвих обставинах. Відвідування здійснювалося  повторно у зв’язку з тим, що багатодітній, одинокій матері, яка виховує 3 малолітніх дітей було дано терміни для покращення ситуації в сім'ї . В результаті візиту в сім'ю встановлено , що мати лише частково виконала рекомендації працівників соціальних служб так як на час візиту матір та її найменша дитина захворіла. Комісія прийняла рішення про негайну госпіталізацію «горе-матері » та її дитини до дитячого відділення КЗ «Путильська РЦЛ»

У ході спілкування з матір’ю та її членами родини  надано консультації з питань формування свідомого материнства, розглянуто проблеми, що стосуються виховання малолітніх дітей та належного виконання материнських обов’язків і раціонального використання коштів, які багатодітна мати-одиначка отримує.

Соціальні працівники додатково здійснили вибіркове обстеження у 2 сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. В ході здійснення профілактичної роботи із батьками перевірено умови їхньої життєдіяльності, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 279 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: