Головна » 2012 » Грудень » 13 » Акція «Люби, живи, пам’ятай!!!»
00:31
Акція «Люби, живи, пам’ятай!!!»

Акція «Люби, живи, пам’ятай!!!»

 ВІЛ/СНІД – одна з найпоширеніших та найскладніших проблем людства, яка забирає у людей найбільший скарб  – здоров’я і життя.  За темпами поширення ВІЛ в Україні займає одне з провідних місць у Європі. Путильщина відносно благополучна у цьому плані

З 15 листопада по 04 грудня 2012 року в районі пройшла інформаційно-просвітницька кампанія, метою якої було  привернення уваги учнів та молоді до здорового способу життя, профілактики ВІЛ-інфекції /СНІДу та інших соціально-небезпечних хвороб серед молоді, інформування населення про причини зараження та шляхи передачі ВІЛ/СНІДу , надавались консультації та розповсюджували буклети по організаціях та установах смт. Путила.

      В рамках кампанії працівники та фахівці з соціальної роботи Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  спільно з Путильською художньою школою, сектором у справах молоді та спорту провели черговий восьмий конкурс соціальної реклами ( малюнків та плакатів) серед учнівської молоді, а також  тренінги, бесіди по району та розповсюджували буклети, листівки  про ВІЛ/СНІД та інші соціально- небезпечні хвороби. В конкурсі соціальних проектів, реклами (малюнків та плакатів) взяло участь 32 учнів. Самими яскравими та неповторними роботами були роботи представлені Кричун Вікторією, Фокшеком Олександром Заєць Катериною, Євенчуком Юрієм, Бельмегою Ангеліною, Жабко Тетяною, Мурга Оксаною, Прилипчан Олександрою, Леферович Мар'яною, Маковійчуком Іваном, Чварюк Долею, Євенчук Святославою.

      01 грудня 2012 року з нагоди Дня пам’яті померлих від СНІДу та Міжнародного дня боротьби зі СНІДом проведено акцію "Люби, живи, пам’ятай!!!”.

Кількість охоплених осіб протягом акції – 860, кількість наданих індивідуальних послуг – 94.

          Види інформаційно – просвітницьких матеріалів:

 1. "СНІД забирає життя щодня”- 250

 2. „День пам’яті померлих від ВІЛ/СНІДу” – 150 шт.,

 3. „Путильський РЦСССДМ” – 200 шт.,        

 4. „Любиш життя, цінуй здоров`я, думай про майбутнє” –260 шт.

        Необхідно знайти і пам’ятати, що найголовніше – це відповідальне ставлення до свого життя і життя наступних поколінь.

 

Наталія  Фіцич

Головний спеціаліст Путильського РЦСССДМ

 

Категорія: Акції | Переглядів: 486 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: