Головна » 2017 » Квітень » 5 » АКЦІЯ «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ» ПРОДОВЖУЄТЬСЯ
10:39
АКЦІЯ «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ» ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

З метою посилення відповідальності дорослих за втягування дітей та молоді до вживання алкоголю, тютюнопаління, а також популяризацію здорового способу життя представники служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, соціальним працівником територіального центру соціального обслуговування, членом виконкому Киселицької сільської ради вчора здійснили ряд перевірок торговельних закладів, що реалізують алкогольні напої та тютюнові вироби, щодо наявності табличок, які забороняють продаж вище зазначеної продукції неповнолітнім, попередженість продавців та власників торгівельних точок про відповідальність та заборону продажу тютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітнім.

Загалом було перевірено 5 закладів торгівлі та 2 торгівельних кіоска. З продавцями було проведено інформаційно – профілактичні бесіди. «Відповідальність за своє життя та життя і здоров’я наших дітей починається з кожного, й не треба замовчувати, якщо на Ваших очах підліткам продають пиво та сигарети. Пам’ятайте, жертвою таких продажів можуть стати Ваші діти! Тому лише об’єднавши зусилля ми можемо допомогти підростаючому поколінню зорієнтуватись і зробити впевнені кроки на зустріч щасливому майбутньому, у якому шкідливим звичкам просто немає місця!» - зауважила директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Марія Фокшек.

«Подібні рейди та перевірки дають можливість посилити контроль над реалізаторами тютюнових виробів та алкогольних напоїв, які часто забувають, що від їхньої байдужості та бажання «заробити» - наші діти мають у вільному доступі заборонені спокуси, що калічать їхнє здоров’я. Тому проведення перевірок та контроль залишатимуться у планах роботи та на контролі відповідних служб» - підводячи підсумки, сказала начальник служби у справах дітей Тетяна Фрасинюк

Категорія: Заходи | Переглядів: 405 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: