Головна » 2013 » Березень » 12 » Благодійний марафон «Я допоміг зберегти дитяче життя»
10:06
Благодійний марафон «Я допоміг зберегти дитяче життя»

На виконання листа голови Путильської районної державної адміністрації від 11.02.2013  №_02.27/312 стосовно приєднання до благодійного марафону та використання можливість зробити свій посильний внесок, який стане порятунком для онкохворих дітей Буковини працівниками Путильського РЦСССДМ було повідомлено  49 керівників установ, організацій  району. Дану інформацію було висвітлено в місцевій газеті «Карпати» , місцевому радіомовленні та на інформаційних стендах фахівців з соціальної роботи в територіальних громадах району.       

В рамках десятого благодійного марафону «Я допоміг зберегти дитяче життя» , мета якого була – зібрання коштів для онкохворих буковинських дітей, що перебувають на лікуванні в кардіоонкогематологічному відділенню Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні (вул. Руська, 207 а) частина жителів району приєдналися до благодійного марафону та зробили свій посильний внесок, який стане порятунком для онкохворих дітей Буковини . В ході акції було зібрано та перераховано 5 226,00 грн.

        Самими активними учасниками акції стали працівники Путильської районної державної адміністрації, Путильський РЦСССДМ, відділ агропромислового розвитку, приватні підприємці с.Сергії , управління економіки, Пенсійного фонду України, Путильського районного центру зайнятості, Путильської районної ради, фінансового управління, відділу освіти, молоді та спорту, ДПІ, Держкомзему, Дихтинецька с/р, Довгопільська с/р, Путильська селишна рада, Селятинська с/р, Яблуницька с/р

 Щиро дякуємо всім небайдужим жителям району і хай Господь Бог воздасть Вам сторицею за Ваше милосердя!

Категорія: Акції | Переглядів: 523 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: