Головна » 2014 » Березень » 20 » Cемінар-навчання для опікунів, піклувальників
11:19
Cемінар-навчання для опікунів, піклувальників

     

 20 березня 2014 року, за участю керівника апарату районної державної адміністрації М. Яків’юк відбувся семінар-навчання для батьків-вихователів Руськівського та Дихтинецького дитячих будинків сімейного типу, прийомних батьків прийомних сімей сіл Мариничі, Дихтинець та Киселиці, опікунів та піклувальників.

У семінарі взяли участь головний спеціаліст Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Фіцич Н. І., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Фрасинюк Т. М., спеціаліст служби у справах дітей Шутак М. С., начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Якимчук Є. Д., головного спеціаліста сектору молоді та спорту відділу освіти Амаркулес Г.  та головний державний інспектор управління праці та соціального захисту населення Ревуцька М. І.. Зокрема розглянуті питання соціального захисту прав дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, захисту їх майнових та житлових прав, порядок отримання свідоцтва про право власності на земельні ділянки. Також поінформовано про види соціальних послуг, які надаються працівниками та фахівцями з соціальної роботи РЦСССДМ, порядок призначення та виплати соціальної допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, оздоровлення дітей-вихованців, прийомних дітей, дітей, які перебувають під опікою, піклуванням  в таборах обласного та міжнародного значення. Для всіх присутніх спеціалістом центру прокоментовані та продемонстровані соціальні ролики про роль батьків у вихованні дітей.


Наприкінці семінару опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі між собою обмінялися досвідом та обговорили ряд актуальних проблемних питань, які виникають під час виховання даної категорії дітей. 

Категорія: Заходи | Переглядів: 563 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: