Головна » 2019 » Березень » 4 » Черговий інформаційно-просвітницький захід з молоддю та особами засудженими до покарання без позбавлення волі.
12:30
Черговий інформаційно-просвітницький захід з молоддю та особами засудженими до покарання без позбавлення волі.

Фахівці Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Путильської районної філії обласного центру зайнятості у тісному тандемі  з Путильським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, Путильським віддленням «Бюро правової допомоги», Путильським райвійськоматом провели інформаційно-просвітницький захід для осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі на тему : «Здоровий спосіб життя – як запорука успішного працевлаштування»

В рамках проведення місячника боротьби з туберкульозом районним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді сумісно з Путильським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області  було презентовано увазі присутніх презентацію «Туберкульоз – це виліковно».

Спеціалістом Путильської філії обласного центру зайнятості було надано інформація про стан ринку праці району, наявні вакансії, професії, що користуються попитом, про соціальні послуги служби зайнятості. Присутні ознайомилися з можливістю отримання робітничої професії на базі Центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації державної служби зайнятості.

Основну думку щодо працевлаштування продовжив начальник відділу комплектування Путильського райвійськкомату. «Той хто не дбає про власну армію, з часом буде годувати чужу» – цей вислів набув чималої популярності впродовж останніх п’яти років – зазначив Т.Кузь - адже саме стільки наша держава бореться за власну цілісність і незалежність. В період таких важких для країни викликів долі вся ставка робиться на військо. Але, на превеликий жаль, впродовж не одного року нашу армію розвалювали і знезброювали, не рахувалися з потребами військовослужбовців і хотіли звести оборону країни нанівець. Та біда, котра накрила нашу державу чорною пеленою диму від вибухів та потопила міста й села у скорботі за загиблими захисниками країни, показала, як важко оборонятися лише на патріотизмі, не маючи, при цьому професійного і навченого, повноцінного війська, гідної оборони. За період проведення АТО/ООС вже чимала кількість захисників прийняли рішення продовжувати служити у Збройних Силах України і підписали контракти про проходження військової служби у лавах української армії. Але кількість цих бійців поки що мала для того, аби повністю відмовитися від проведення, при потребі часткової мобілізації військовозобов’язаних громадян. Саме тому Міністерство оборони та військкомати нині проводять активну агітаційно-роз’яснювальну роботу щодо пошуку кандидатів на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу.» Присутнім було роз’яснено аспекти військової служба за контрактом: вимоги, пільги та вакансії.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 288 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: