Головна » 2018 » Квітень » 27 » Черговий профілактичний виїзд соціальних служб
15:43
Черговий профілактичний виїзд соціальних служб

Фахівцями районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, дільничим офіцером поліції, інспектором ювенальної поліції, соціальними працівниками минулого тижня були сплановані виїзди в такі населені пункти: с. Сергії, с. Плоска, с. Селятин, с. Руська з метою виявлення та запобігання складних життєвих обставин, контролю за цільовим використанням коштів при народженні дитини.

В ході проведеної роботи, комісією було обстежено 18 сімей, з яких – 1 сім’ї внутрішньо-переміщені особи, 4 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, проведено вибіркове обстеження у 13 сім’ях, з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини.

За результатами обстеження було складено акти оцінки потреб на ВПО, акти щодо перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, заповнено карти обліку роботи із сім’ями СЖО. На момент здійснення перевірки було встановлено факт нецільового використання державної допомоги при народженні дитини в одній сім’ї, комісійно було вирішено призупинення виплат до покращення ситуації сім’ї.

Під час соціальної роботи на території Селятинської сільської ради (ОТГ) розповсюджено соціально-рекламну продукцію з питань формування відповідального батьківства, профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, з пропаганди здорового способу життя.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 300 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: