Головна » 2019 » Лютий » 7 » Черговий виїзд в Розтоківську територіальну громаду
17:00
Черговий виїзд в Розтоківську територіальну громаду

Сьогодні працівники  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з соціальним працівником територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Розтоківської сільської ради здійснили перевірку цільового використання коштів при народженні дитини з метою раннього виявлення кризових сімей та здійснення оцінки потреб сімей , які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час відвідування сімей працівниками Центру складався акт перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, де вказувалися умови, які створені для виховання та розвитку дитини, перевіряється наявність у дитини харчування та одягу відповідно до віку та сезону, наявність засобів гігієни тощо. В ході роботи зафіксовано, що батьки раціонально використовують кошти: забезпечили дітей одягом, взуттям, продуктами харчування, засобами гігієни, медичними препаратами, ліжком, коляскою та ін. Таким чином, випадків нецільового використання коштів в родинах не виявлено. Разом з тим, 1 сім’я на даний час не проживає за місцем реєстрації.

         Було відвідано 21 таку сім`ю та надано ряд послуг, спрямованих на відповідальне ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків. У сім’ях проведено бесіди та консультації щодо профілактики шкідливих звичок, бесіди, спрямовані на подолання гендерних стереотипів щодо розподілу гендерних ролей в сім’ї; інформування батьків та надання їм консультаційних послуг з метою набуття вмінь, знань і навичок з питань виховання дітей; бесіди щодо покращення санітарно-гігієнічних умов проживання, планування сімейного бюджету, попередження проявів домашнього насильства .

         Відповідно до плану роботи Центру зазначені перевірки будуть проводитися і надалі.

          Окрім того додатково було обстежено умови проживання та складено оцінку потреб на 1  сім ю ВПО та  1 особи, що потерпіла від ТЛ

Категорія: Заходи | Переглядів: 339 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: