Головна » 2014 » Квітень » 11 » Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!
10:44
Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Хто з нас не нарікав на гори сміття у лісах,  бур’яни на вулицях? Хто не спостерігав за тим, як компанія «шашличників», обравши чисте місце на природі, залишає його засміченим? А чи замислювався кожен з нас, чому так? Чому наші територіальні громади, все частіше стають більш схожим на подвір’я, яким не опікуються господарі. А господарі - ми всі з вами!» - такими словами звернулись фахівці з соціальної роботи Путильської, Дихтинецької, Конятинської, Розтоківської,Підзахаричівської, Плосківської, Сергіївської, Мариничівської, Усть-Путильської територіальних громад до дітей, членів сімей СЖО

       «Неприємно йти і відчувати, як до твого черевика прилипла жуйка чи обгортка від морозива» - продовжували  ФСР розповівши присутнім про всю небезпеку від залежаного сміття: пластикових пляшок, батарейок та ін.. Наостанок дітям було запропоновано гру «Почну з себе…», в ході якої вони мали можливість висловити своє бачення благоустрою свого села/селища, пообіцявши,  що відтепер  дбатимуть про затишок і порядок  на Путильщині.

        Не стоять осторонь проблем щодо чистоти на території своїх територіальних громад і ФСР РЦСССДМ. Відклавши всі свої особисті справи,  всі вийшли на «велике прибирання»: завзято упорядковували  вулиці, клумби,  території біля осель.

        За сприяння фахівців із соціальної роботи   члени сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, прибирали свої обійстя та прибудинкові території.

         За сприяння  фахівців із соціальної роботи до праці були залучені і депутати, і батьки, і жителі сіл. Така тісна співпраця  дає змогу свідомо, активно, творчо впливати на навколишній світ, виховувати у підростаючого покоління почуття необхідності дотримання порядку та  сприяє виробленню активної життєвої позиції, прагненню до здійснення громадсько значущих справ.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 554 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: