Головна » 2012 » Серпень » 16 » Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ !
16:15
Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ !

ЖИТЕЛІВ ПУТИЛЬЩИНИ ЗАКЛИКАЛИ ДО СТВОРЕННЯ ПРИЙОМНИХ СІМЕЙ 

      з 25 липня по 10 серпня 2012 року фахівцями з соціальної роботи  Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була проведена вулична рекламно-інформаційна кампанія «Чужих дітей не буває – всі вони НАШІ !». 

      Метою проведення вуличної кампанії було привернення уваги жителів Путильщини до сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також залучення громадян до створення прийомних сімей. 
         Під час рекламно-інформаційної кампанії проводилось міні-консультування щодо сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, інформування населення щодо особливостей функціонування прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу. Слід зазначити, що особливий інтерес громадян викликали питання щодо процесу адаптації дітей у новій родині, підбору кандидатів у прийомні батьки, а також державної підтримки сім'ї. 
    В рамках проведення акції серед жителів району було розповсюджено друковану продукцію у вигляді буклетів (108) та листівок (231) з даної тематики. 


 

Категорія: Акції | Переглядів: 585 | Додав: Irka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: