Головна » 2016 » Квітень » 26 » Дата, що сповнена полиновим болем
12:35
Дата, що сповнена полиновим болем

Шановні відвідувачі сайту

       26 квітня 2016 року минає 30 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль продемонстрував могутність і,водночас,безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму великі , але за умови повної відповідальності за дії і вчинки. Чорнобильська трагедія – це жорстке і безкомпромісне попередження людству. 
      Сьогодні усі, кого травмував Чорнобиль, щоденно пожинають наслідки трагедії. Їм потрібна особлива турбота держави та громади, дієва підтримка у боротьбі з недугами та іншими життєвими негараздами. 
            З глибокою пошаною схиляємо голови перед Вами, шановні учасники –ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за подвиг, під час якого Ви віддали своє здоровя, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки. 
      Щиро бажаємо Вам щастя, довгого життя без проблем і хвороб, миру, благополуччя і добробуту. 
      Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ. 



                                         З повагою працівники Путильського РЦСССДМ 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 443 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: