Головна » 2014 » Травень » 8 » День Перемоги — всенародне свято
11:31
День Перемоги — всенародне свято

День Перемоги — всенародне свято

       Серед багатьох знаменних дат, які відзначає наш народ, особливе місце належить Дню Перемоги, що увінчує великий ратний і трудовий подвиг наших співвітчизників у боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками.

        8 травня у населених пунктах району відбулися покладання квітів з нагоди завершення Великої Вітчизняної війни. До монументів і обелісків лягли квіти і ялинкові гірлянди, переплетені  стрічками.

         На Путильщину свято Великої Перемоги цього року прийшло у квітуванні бузку та каштанів, ще полум’яніють під вікнами сільських осель тюльпани... Напередодні пройшов дощ і аромат весняного квітування розчинився, розчинившись, наче застиг у повітрі.

        Відлітають у вічність журавлиним клином роки, та хочеться сподіватись, що вони не зітруть з пам’яті народу події Великої Вітчизняної війни та імена синів і дочок України й інших народів колишнього Радянського Союзу, хто звільнив з-під фашистського чобота свою Вітчизну та зарубіжні країни, хто віддав життя за нас... Так і проситься стрічка із відомого пісенного твору: дійсно, чи була б сьогодні Європа такою, як є, якби не наші визволителі?..

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 504 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: