Головна » 2014 » Вересень » 15 » «День соціальної служби» на базі РП КВІ
23:45
«День соціальної служби» на базі РП КВІ

                15 вересня 2014 року на базі  РП КВІ у Путильському районі відбувся «День соціальної служби» за участю керівництва КВІ та спеціаліста Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Розглядались питання:

- щодо співпраці в напрямку надання особам, які можуть бути звільнені від відбування покарання соціальних послуг із сприяння у відновленні соціального статусу, повернення їх до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві тощо.

            В ході особистого прийому на прийомі побувало 5 осіб вищезазначеної категорії, які отримали спектр соціальних послуг по мірі запиту кожного клієнта. РЦСССДМ і надалі продовжуватиме визначати потреби та надавати соціально-педагогічні, медичні, психологічні, юридичні та інформаційні послуги неповнолітнім дітям та молоді, які засуджені до покарань без позбавлення волі та тих,що звільнились з місць позбавлення волі;сприятиме залученню до здійснення соціального обслуговування неповнолітніх дітей та молоді об’єднання громадян, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, у тому числі, благодійних організацій, а також волонтерів та окремих громадян. Тільки наша плідна співпраця - запорука успіху.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 555 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: