Головна » 2019 » Березень » 29 » Директор РЦСССДМ взяла участь у двох денному семінарі в ОЦСССДМ
08:35
Директор РЦСССДМ взяла участь у двох денному семінарі в ОЦСССДМ

Сьогодні, 28 березня 2019 року, в.о. голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк взяв участь у семінарі Чернівецького обласного центрусоціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу: проблеми та перспективи».

До участі в семінарі також долучились заступник голови ОДА Василь Гостюк, директор Департаменту соціального захисту ОДА Віталій Савкін та директори районних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Михайло Павлюк ознайомив працівників обласного центру з розпорядженням Чернівецької ОДА №13-ОС від 26 березня 2019 року про призначення Світлани Бостан на посаду директора Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«У цей непростий для нашої країни час сфера соціального захисту населення є ключовою і основним її завданням є забезпечення участі місцевих центрів у виконанні загальнодержавних та місцевих програм з питань соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю. Впевнений, що наступні роки Центр під головуванням пані Світлани Бостан й надалі надаватиме якісні послуги у сфері захисту для сім’ї, дітей та молоді», – підкреслив Михайло Павлюк.

Посадовцями було акцентовано увагу директорів РЦСССДМ / МЦСССДМ здійснювати посилену координацію та контроль методичного та інформаційного забезпечення діяльності місцевих Центрів; центру соціально-психологічної допомоги, соціальних гуртожитків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; соціального центру матері та дитини щодо проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.

Також в.о. голови ОДА акцентував свою увагу на боротьбі з насиллям в сім’ї та булінгом, успішній реалізації реформи децентралізації, патронатних сім’ях і на забезпеченні впровадження нових соціальних технологій, спрямованих на раннє виявлення сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, формування відповідального батьківства, запобігання випадкам вилучення дитини із сім’ї. 

В подальшому робота у рамках семінару тривала у звичному режимі. Директора РЦСССДМ мали змогу обмінятися позитивним досвідом та методами соціальної роботи по конкретних випадках

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 301 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: