Головна » 2019 » Січень » 4 » Директор РЦСССДМ взяла участь в засіданні спостережної комісії РДА
13:30
Директор РЦСССДМ взяла участь в засіданні спостережної комісії РДА

Сьогодні  відбулося засідання спостереженої комісії при райдержадміністрації під керівництвом  першого заступника голови районної  державної адміністрації, голови спостережної комісії Михайла Ямницького.

На порядок денний було винесено питання : звіт голови спостережної комісії про роботу комісії за 2018 рік; затвердження плану роботи спостережної комісії на 2019 рік; затвердження спільного графіку перевірок по місцю проживання осіб, засуджених до альтернативних форм покарань на І квартал 2019 року.

Голова комісії  Михайло Ямницький підбив підсумки роботи спостережної комісії за 2018 рік. Він наголосив на відповідальній роботі правоохоронних, владних структур щодо проведення індивідуально-профілактичної роботи із особами, яких умовно-достроково звільнено з місць позбавлення волі, та особами, які звільнилися з місць позбавлення волі по закінченню строку відбування покарання, участі в цьому процесі представників громадськості. Також на комісії було внесено пропозиції про деякі зміни щодо плану роботи спостережної комісії на 2019 рік.

Член спостережної комісії, начальник районного сектору філії Державної установи «Центр пробації»  у Чернівецькій області , капітан внутрішньої служби Гордей О.М. запропонувала присутнім членам комісії затвердити графік спільних перевірок по місцю проживання осіб, засуджених до альтернативних форм покарань на І квартал 2019 року.

За результатами розгляду питань порядку денного комісією ухвалено відповідні рішення та надано доручення її членам.

Робота спостережної комісії щодо здійснення громадського контролю, адаптації, дотримання прав і законних інтересів засуджених осіб, звільнених від відбування покарання триває і надалі.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 239 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: