Головна » 2018 » Грудень » 20 » Дякуємо за співпрацю та підтримку в реалізації соціальних програм підтримки сімей, дітей та молоді
16:02
Дякуємо за співпрацю та підтримку в реалізації соціальних програм підтримки сімей, дітей та молоді

У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться». Саме за таким принципом діють наші постійні соціальні партнери - Путильське відділення «Бюро правової допомоги» (Карапка С.І., Кермач В.), районний сектор пробації (Гордей О.М., Торак Т.В.), депутат Путильської районної ради Євенчук Інесса Василівна, Ямницький М.І., соціальні працівники територіального центру соціального обслуговування (Фокшек Т.М., Бардашевська Л.В., Дроняк Н.О., Зінич О.В., Євинчук В.В.) , директор ТЦСО (НСП) Бордіженко І.В., завідуюча дитячого відділення КЗ «Путильська районна центральна лікарня» Карпенко О.Е. сімейний лікар ЦПСМД Сімчук Л.І., Сорока І.Я., директор РЦДЮТ Хромей Н.П., голови Дихтинецької (Труфин М.В.), Киселицької (Чевюк П.І.) , Розтоківської, (Джуряк М.А.), Сергіївської (Маковійчук М.Ю.) сільських рад.

Ми щиро вдячні Вам за Ваш професійність, підтримку, за справжню жертовність і благодійність. Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до соціальних проблем дітей, сімей та молоді і розуміння непересічної важливості соціального становлення як сім'ї так і дітей.

Сердечно дякуємо соціальним партнерам за розуміння і допомогу, а також шлемо їм найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Зичимо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів. Хай Новий рік принесе Вам удачу у справах, віру у свої можливості, буде плідним на добро.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 312 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: