Головна » 2015 » Жовтень » 13 » ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ СТРУКТУР ЗОРГАНІЗОВАНО ТРЕНІНГ
15:50
ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ СТРУКТУР ЗОРГАНІЗОВАНО ТРЕНІНГ

 

ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ СТРУКТУР ЗОРГАНІЗОВАНО ТРЕНІНГ

Протягом 12-13 жовтня на базі районної державної адміністрації відбувся тренінг для представників держструктур в рамках реалізації Чернівецького регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

Для участі в заході запрошено представників управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, КЗ «Путильська центральна районна лікарня», Путильського РВ УМВС України в Чернівецькій області, служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), районного управління юстиції.

Зазначений проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на замовлення Міністерства соціальної політики України та за фінансової підтримки Уряду Канади. Виконавчим партнером Проекту у Чернівецькій області є громадська організація «Сучасник». Проект реалізується в 11 регіонах України.

Під час дводенного тренінгу представники державних структур підвищили свою обізнаність щодо законодавства у сфері протидії торгівлі людьми, доповнили свої знання щодо надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми.  Також організатори надали необхідну інформацію стосовно спроможності виявляти постраждалих від торгівлі людьми осіб, надавати їм допомогу та підтримку відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми» в умовах розвитку державного Національного механізму взаємодії суб’єктів.

Категорія: Заходи | Переглядів: 462 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: