Головна » 2013 » Листопад » 20 » До Дня спільних дій в інтересах дітей
23:44
До Дня спільних дій в інтересах дітей


До Дня спільних дій в інтересах дітей

20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея ООН проголосила Декларацію прав дитини, яка визначила основні життєві потреби дитини, її основні права, право національності та ім’я, право на освіту, заборону дитячої праці, право на гру та розвиток.

20 листопада 2013 року за ініціативи фахівців з соціальної роботи Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася благодійна акція, присвячена Дню спільних дій в інтересах дітей.

Спільно з бібліотекарем сільської бібліотеки с. Плоска за активної участі представника сільського будинку культури та ФАПу, а також священика релігійної громади для дітей початкової ланки Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст.. було проведено свято в сільському будинку культури. Діти насолоджувалися цікавими конкурсами, розвиваючими іграми та, а ще отримали уроки ввічливості та християнського етикету. Червоною ниттю цієї акції є стимулювання дітей до успішного навчання, до участі у творчості, до здорового способу життя, оскільки добрі справи завжди заохочуються і нагороджуються небайдужістю і благодійністю порядних людей.

Категорія: Заходи | Переглядів: 515 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: