Головна » 2019 » Січень » 2 » Допомагаймо ділом, а не словом
12:00
Допомагаймо ділом, а не словом

Шановні краяни, жителі Путильщини, відвідувачі сайту!

Сьогодні склалася ситуація, коли люди почали все більше і більше через соціальні мережі розповсюджувати інформацію про різні життєві ситуації сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Доводимо до вашого відома, що оприлюднення реальних життєвих історій дітей в засобах масової інформації (фото членів сімей без їх згоди) недопустимо (Закон України «Про захист персональних даних»).

        Міністерство соціальної політики, що забезпечує формування державної політики з питань сім’ї та дітей, вже неодноразово висловлювало свою стурбованість ситуацією стосовно оприлюднення реальних життєвих історій дітей в засобах масової інформації, в тому числі залучення їх до телепередач. Поширення подібної інформації не вирішує проблем сімей, а тільки створює можливість висловити коментарі, співчуття та нарікання на різні служби з боку читачів.

        При виявленні обставин, які загрожують життю та здоров’ю дітей, звертайтесь в поліцію, до голів сільських /селищної рад, голів об'єднаних територіальних громад, службу у справах дітей райдержадміністрації та Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Наша адреса: смт. Путила, вул.Українська 180, тел. 2 22 12.

        Сьогодні чуємо фрази, що ніхто нічого не робить. Задаймо собі запитання, що робимо ми самі? Зрозуміймо, що ні соціальні служби, ні поліція чи виконкоми сільських рад , інші служби не всемогутні і не вирішуть проблем усіх сімей. Допомагаймо потребуючим разом, спільно. Найлегше сфотографувати і облити брудом, а подумати як врятувати сім’ю, як допомогти тим дітям не втратити найдорожче? Повірте, для кожної дитини її батьки найкращі, навіть якщо вони в ненайкращому стані. Ніхто не застрахований від біди. Людині, яка впала потрібно подати руку, а не судити. Вилучити дитину з сім’ї – це не допомога дитині, потрібно зробити все, щоб дитина мала справжню сім’ю.        Отож допомагаймо ділом, а не пустословом.

        Будьмо добрішими один до одного!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 289 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: